Met de eerste sneeuw gisteren heeft koning winter zich aangemeld.  Nu is het ernstig, de kou zit echt in het land !?

Normaal zou ik nu super blij moeten zijn want dit is de plezierigste periode voor mij, vroeger dan toch.. Ik kon lekker met mijn drie broers ravotten in de tuin, sneeuwballen gooien noem maar op.  De pret was sowieso verzekerd.
Nu met die vreselijke pijn kan ik enkel van achter glas kijken naar die dikke uitnodigende sneeuwvlokken die naar beneden dwarrelen.

Ik hoop dat ik ooit terug met hen kan gaan spelen tijdens een sneeuw -val- moment...

Vandaag wil de pijn niet echt tot rust komen en zit ik waarschijnlijk de ganse dag aan mijn zetel gekluisterd.  Pfff wat een toestand...

Veel liefs voor iedereen en een heel fijn weekend gewenst.

Sarah
 
Wat een dag gisteren !

Een dag om NOOIT meer te vergeten !
Bedankt mensen om aan mij te denken ...
We werden heel goed ontvangen toen we aankwamen, ik kreeg een rondleiding en ik voelde dat het goed zat.

Ik kreeg Goedele al heel snel te zien in de gang zodat ik al een babbeltje kon slaan.  Ze stelde me direct op mijn gemak.  Ook de crew was super.

Nadien mocht ik direct in de schmink stoel plaatsnemen en werd ik voor de eerste maal in mijn leven geschminkt.  Een hele onwennige bedoening maar best wel leuk.

Dan werd het tijd om naar de studio te gaan.  Ik was best onder de indruk van de hoge plafonds.  Toen het aan mij was, was ik best rustig.  Ik deed wat ik moest doen (in mijn ogen dan !) en was best trots achteraf.
Ik hoop dat ik andere kinderen ten steun kan zijn door mijn getuigenis.

Wat ik ook zal onthouden is dat Mevr. Goedele enorm lief is en Jan Verheyen ook.  Ook Mijnheer Weyndaele was super lief.

De pijn was wel enorm enorm enorm erg maar ik heb het er voor over gehad. 
Een dag om nooit meer te vergeten .......

Liefs
Sarah
 
Hallo iedereen,

deze nacht wonder boven wonder weer een vijftal uur geslapen.  Dat andere bed doet echt wonderen.  Ik kan het amper geloven wat een verschil.  Je wordt daar heel relaxed van als je er nog maar gaat op liggen dus slapen moet je er gewoon op doen, je lichaam kan niet anders.  Je lichaam schreeuwt er bijna naar !?

Straks mogen we naar de studio's van vtm rijden.  Het is best spannend allemaal, voor de eerste keer in mijn leven zal ik geschminkt worden en krijg ik een loge met eten en drinken. Al die sterren die ik waarschijnlijk zal tegenkomen... Kortom ik denk en hoop dat het een dag zal worden om NOOIT te vergeten.

Ik breng morgen zeker verlag van deze dag en zorg zeker voor de nodige foto's.

Hopelijk kijken er veel mensen en zullen ze beter begrijpen wat een kind met pijn allemaal moet doorstaan.

Liefs
Sarah

Slapen

11/20/2010

0 Comments

 
Kwam het door het gigantische cadeau dit ik gisteren kreeg of door wat ik kreeg, ik weet het niet maar ik heb vier uur aan één stuk kunnen slapen ! Tussen twee inname's van mijn medicatie heb ik kunnen slapen. Dat is heel nieuw voor mij, is al jaren niet meer gebeurt. 

Het nieuwe bed ligt zooooo zacht en is zo zalig dat je er gewoon moet op slapen, zo lekker ligt het.

Dus nogmaals heel heel erg bedankt René voor het bed plus al de andere dingen die ik van je kreeg.  Ik weet dat je het graag gedaan hebt maar toch, niets verplichtte je om het te doen.
Zo een mensen zoals jij zouden moeten gehuldigd worden !
Ik hoop dat iedereen van een lekkere nachtrust mag genieten en van een leven vol vreugde.

Liefs

School

11/18/2010

2 Comments

 
Ondanks de helse pijnen van vandaag kreeg ik toch nog een beetje goed nieuws vanuit de school !

Als ik mijn examens in februari luk mag ik terug in mijn derde jaar gaan zitten.

Wat ben ik daar blij mee !! Ondertussen moet ik zorgen dat ik beter kan worden en terug een paar uur naar school kan gaan.

Liefs
 
Vandaag is de pijn niet vol te houden...
Welk medicijn ik ook maar inneem, het is maar niet onder controle te krijgen...

9 december heb ik afspraak bij de dokter, als ik het maar zolang volhoud ???

Hopelijk is bij jullie (lezers) alles in orde.

Hou het hierbij vandaag.

Liefs
Sarah
 
Vandaag een nieuwe dag vol aangename verrassingen.

De reactie van mijn klasgenoten zijn echt heel hartverwarmend.  ik had dit nooit gedacht.  Ik ben zo weinig naar school kunnen gaan en toch denken ze aan mij.

Hartelijke dank iedereen om zo aan mij te denken.
Ook al kom ik even terug naar school, helaas kan ik niet meer naar mijn vorige klas omdat ik via de examencommissie niet al mijn examens gelukt heb.  Hierdoor kan ik niet meer als vrije leerling in het derde jaar gaan zitten.

Dit heeft me al verschrikkelijk verdrietig gemaakt.  Eerst moest ik mijn stimulator laten wegnemen door een ontsteking en een paar weken later hoor ik dat ik niet door ben voor al mijn vakken en dus zal moeten blijven zitten.

Iets erger kon me dus niet overkomen.  Mijn wereld stortte echt helemaal in, vooral ,ik zat in een super leuke klas waar ik af en toe de aap kon uithangen zonder echt stout te zijn.

Ik ga ze heel erg missen, zeker nu ik ook helemaal niet meer naar school kan, ik zie ze dus ook niet meer op de speelplaats. 

Ik hoop dat het allemaal terug in orde zal komen éénmaal ik terug een beetje naar school zal kunnen gaan.

Bedankt mensen om me te vo
 
Ben terug vanuit het ziekenhuis !!

Wel, het viel mee, moet momenteel niet meer terug gaan bij de psychiater.  Oef, na twee maal erbij geweest te zijn vond ik het genoeg hoor.

Ik ben waarschijnlijk goedgekeurd voor de dienst want hij vroeg me of hij me mocht komen bezoeken als ik terug opgenomen ging worden voor het plaatsten van mijn externe neurostimulator.
Natuurlijk mag hij dat, ik kan toch niemand weigeren die me wil komen bezoeken... Als het bij "dag" komen zeggen blijft, heb ik er geen problemen mee.

Ga nu rusten want de autorit was weer best lang.
De pijn is enorm maar ik moet verder zoals zovelen anderen.

Bedankt lieve mensen.

L
 
Vandaag zie ik het helemaal niet zitten !!!!!!!!

De pijn is niet te doen en ik moet naar die psychiater toe en ik wil het niet !!!!!!!!! Ik ben verplicht van de dokter omdat ik een kind ben en hij de beste ondersteuning wil voor mij....
Kan allemaal wel zijn maar ik moet ook al bij de pijn psycholoog en ik vind dit van het goeie teveel !!! En heb er dus helemaal geen zin in.

Voor mij geeft dit stress en geen hulp.  Weer meer dan een uur in die auto zitten voor wat gezaag aan te horen en gepreek... kan ik eigenlijk best missen.  Laat mij vooral met mijn vriendinnen optrekken en eens goed lachen en ik ben helemaal herboren !! Bij die psychiaters wordt je alleen maar depri.  Allez ik toch !

Die mensen moeten er zijn zeker weten maar dan voor mensen of kinderen die psychische problemen hebben en echt geestesziek zijn want dat is eveneens een erge ziekte.  Ook die mensen worden zelden begrepen.

Ik zie er het nu helemaal niet van in en zal mij hiertegen blijven verzetten...

Ik wil dat de pijn stopt, mijn voeten en handen niet meer dik en blauw verkleuren, dat ik terug alles kan doen wat anderen doen.... Dat wil ik niet zitten praten over onnozele dingen waar ik niets aan heb.

Ik zal er helaas door moeten, die man gaan trotseren zoals al de rest.  Een kind van 14 moet alles ondergaan, heeft geen inspraak ......
Hiervoor wordt ik aanzien als een "kind" die niets kan beslissen maar als het "hen" goed uitkomt ben ik plots oud genoeg en denken ze dat ik een volwassene ben.  Begrijpen wie begrijpen kan !!

Ik kreeg gisteren twee mailtjes van klasgenoten.  Dat deed me deugd en daar heb ik iets aan.... Ook de vele reacties op mijn pagina, dat sterkt mij... Zoiets heeft een mens

Liefs
Sarah
 
Weer geen seconde geslapen deze nacht !!! Pffff wou dat ik kon toveren.....
Vele mensen zullen nog wel weinig geslapen hebben door de water ellende dus ook aan jullie denk ik mensen.

Vandaag heb ik ook een baal dag.  Ik kan er helaas niets over schrijven maar het is..... een niet leuk gevoel als je weet dat je afgeschreven bent voor iets dat je nog min of meer recht hield om door te gaan met leren !

De pijn is nu even te erg om er lang bij stil te staan.  Ik ben 14 jaar maar eigenlijk gaat mijn kindertijd voorbij zonder dat ik er plezier van heb ! Eerlijk is iets anders hé !

Zou nog wat moeten studeren maar heb nu even totaal geen zin.  Laat de anderen maar lekker dolle in de school, ik hoop wel dat ze er plezier aan hebben.... Ik zou zo graag willen meedoen, gek, gestoord....maakt niet uit wat of hoe, als ik maar kind kan zijn !?

Tot later,
Liefs
Sarah