Ik ken mijn vakken die ik dit schooljaar zal moeten afleggen.
Vrijdag heb ik al een inhaalexamen van wiskunde en maandag van Engels. Dat laatste is geen probleem maar dat wiskunde !!! Definities en nog eens definities. Ik kan ze niet meer aanzien en toch, ik zal hier ook doormoeten vrees ik.
Volgende week moet ik ook terug bij de psychiater en de pijnarts in het ziekenhuis.
Bij de dokter zal er niet veel nieuws te rapen vallen en zal ik pas binnen een paaaaaar maaaaaaanden terug moeten gaan. Als ze je niet meer kunnen helpen heeft het ook geen zin om er naartoe te gaan zeker !
Maar bon, ik heb nog de pijn psycholoog en de psychiater waar ik mag bijgaan. 
Ik hoop dat het zal lukken en ik de vakken die ze me dit schooljaar opleggen te doen zijn en ik toch voor dit onderdeel kan slagen.
Veel liefs
Sarah
 
Nu het echt tot mij doorgedrongen is dat ik terug een schooljaar verlies heb ik het er toch wel heel erg moeilijk mee.
De pijn is zo erg, zeker met dit koude weer. Mijn handen en armen zijn er even erg aan toe als mijn benen alleen heb ik daar geen stimulator voor die op termijn de pijn kan onderdrukken.
De paar uren dat ik les volg zijn best al zwaar, ik hoop dat het snel zomer zal zijn, zo is de pijn van het koude weer er toch al niet meer.
Maandag is er weer overleg tussen het pijncentrum en de psychiater, gewoon omdat mijn schooljaar nu in twee gedaan zal worden en zij hier meer uitleg over willen. Vooral waarom dit beslist is geweest.
Omdat de pijn te erg is en mijn lichaam het stilletjesaan opgeeft.
`Gelukkig heb ik mijn Dorsoo bedje waar mijn lichaam toch wel veel aan heeft. Het laat mijn spieren toch wel ontspannen en ik voel er me ook rustiger op worden. Ik ben nog steeds heeeeel erg blij dat ik er mag op slapen.
Hopelijk dinsdag goed nieuws na het overleg van de dokters, misschien kan ik eindelijk eens weten waar ik aan toe ben.

Veel liefs aan iedereen,
Sarah
 
De vakantie is bijna afgelopen, ik hoop dat iedereen heel veel heeft kunnen feesten en dat de warmte van de familie voelbaar was.
Wij hebben niet gevierd, ik had heel veel pijn en we hadden er niet echt zin in.
Mijn psychiater heeft gezegd dat ik mijn schooljaar in twee moet verdelen omdat mijn gezondheid het niet meer aankan ! Ik moet dit schooljaar de helft van mijn vakken afleggen en het volgend schooljaar de andere helft. Hierdoor zal ik GEEN schoolvriendinnen hebben. Hij vertelde me dat ik mijn vrienden buiten de school moest gaan zoeken. Ik heb al een schooljaar verloren door mijn ziekte, nu komt er dus terug één bij. Dit valt me heel zwaar.
Zie het als een mislukking en vind het helemaal niet leuk. Niemand begrijpt dit en ik zal heel erg in de school uitgelachen worden omdat niemand weet wat het is om zoveel te verliezen door ziek te zijn.
Daarom is het nog moeilijker omdat pijn niet op je gezicht staat geschreven, ze denken al heel snel dat je dom bent. En dat ben ik helemaal niet maar de mentaliteit op een middelbare school is verre van begrijpen.
Daarom lieve mensen kijk ik er niet echt naar uit om maandag terug te herbeginnen.
Veel liefs iedereen,
Sarah