Ben in shock uit de operatiekamer gekomen. De dokter was zo kwaad op mij geweest en de verpleegster ook. De operatie was terug onder plaatselijke verdoving terwijl dit niet afgesproken was. Er was ook iemand bij van de firma om het probleem mee te helpen oplossen.  Omdat het niet verliep zoals ze verwacht hadden stonden ze daar maar te roepen tegen mij en ik mocht ook niet klagen dat ik pijn had. Ik moest maar minder kleinzerig zijn. De verpleegster van het pijncentrum die erbij was, ik mag er niet meer aan denken. Ik sta ermee op en ga ermee slapen zo een nachtmerrie was het.
Het goeie nieuws is dat mijn probleem met de stroomstoten opgelost lijkt. Ik had 35 haken en die zijn er vandaag uitgehaald. Ben nadien flauw gevallen want heb nog steeds heel veel last van een lage bloeddruk. Ik voelde me al slecht toen ik opstond maar had toch gehoopt dat het zou overgaan. Gelukkig was het die lieve verpleegster en mocht ik gaan liggen, het had niet anders gekund anders lag ik op de grond.
Het was een hele hele nare ervaring en ik huiver al bij de gedachte van nog een operatie. Mijn dokter heeft tegen mij gelogen en dan vind ik bijzonder jammer. Ik ga hem hier zeker over aanspreken als ik hem nog eens zie, ergens eind januari. Ten minste als hij het dan is, je hebt afspraak in het pijncentrum maar daarvoor wil dit nog niet zeggen dat je je eigen dokter hebt.
Veel liefs aan iedereen
xxxx
 
Straks is het zover, deze middag vertrek ik naar het ziekenhuis voor mijn hersteloperatie van mijn stimulator.  Eindelijk ! Ondertussen zitten we al een paar dagen zonder verwarming, sinds gisteren definitief na het bezoek van de chauffagist die de boiler moest afzetten omdat het levensgevaarlijk was.  Dus geen warm water en geen verwarming en dit voor een paar dagen, hopelijk kan hij vrijdag langskomen want thuiskomen in een ijskoud huis na mijn operatie is niet echt iets om naar uit te kijken..
Ik hoop dat alles goed mag verlopen en dat de pijn van de ingreep wat meevalt. Ik weet dat ik als eerste in de operatiezaal zal gaan dus mensen denk eens aan mij op woensdag rond 8 uur.
Ondertussen doet Ziva hier haar best om iedereen fit te houden. Ze is verschrikkelijk speels en helemaal nog niet zindelijk... Mijn mama heeft er haar werk mee.  Midden in de nacht moet ze ook nog buiten en dit met zo een koud weer.  Bedankt mama dat je dit voor mij wil doen.
Lieve mensen bedankt voor jullie steun en hopelijk tot binnen een paar dagen.
De pijn is amper vol te houden zeker met de koude nu zowel binnen als buiten.

Veel liefs
Sarah
 
Wat een drukte in huis ! Ziva (onze puppy) is heel erg lief maar... zo druk, ik had dit nooit verwacht. Je hebt geen seconde rust als ze wakker is.  Iedereen doet hier zijn best maar toch, het blijft heel hard. Mama had inderdaad niet overdreven met te zeggen dat ons leven drastisch ging veranderen.
Maar ik kan ze al niet meer missen.
Vandaag ben ik ook terug bij de pijnpsycholoog geweest maar het was niet zo leuk, alles wat misloopt is mijn fout, ik moet kijken wat mijn aandeel is in al die dingen. Dat leerkrachten teveel van mij verwachten of een dokter die boos zal zijn omdat ik niet full time naar school kan gaan... Het werkt niet echt motiverend moet ik zeggen.
Ik hoor niets anders, Sarah het ligt zeker wel aan jou, denk er toch maar eens over na hoor, en dat mama soms 's nachts bij mij komt omdat ik teveel pijn heb... amai zeg die was daar boos over, ik moet mijn plan trekken en iedereen laten slapen. Mijn mama slaapt gewoon weinig omdat ze veel zorgen heeft, als ze dan hoort dat ik wakker ben komt ze na een tijdje kijken of ze iets voor mij kan doen of halen... hij kon daar niet mee lachen en was echt misnoegd hierover. Mama kreeg dan ook de wind van voren.
Heel jammer want voor mij is het heel moeilijk en vooral pijnlijk om zo ver te rijden en als het dan is om met zo een gevoel naar huis te gaan... Echt niet leuk. Hopelijk is hij volgende keer beter, want bij hem is het echt op en af, soms heb i