Gisteren moest mijn mama naar haar huisarts gaan, ze was in de wachtzaal het boek aan het lezen dat ik kreeg van Doug Owsley... Ze gaf wat uitleg toen hij vroeg wat voor intressants ze aan het lezen was.
Hij stelde onmiddellijk voor dat ik zijn echt skelet mocht lenen om te ontleden of te onderzoeken en alles over te leren, zijn grootvader heeft er het menselijk skelet mee geleerd en hij heeft het ook gebruikt tijdens zijn studies.
Hoe cool is dat !!!!!
Het ligt in een grote doos alles tussen elkaar, er zou wel een stukje ontbreken en hij daagt mij uit om te zeggen welk het is.
Ik hoop dat ik niemand teleurstel. Ik ga er foto's van maken, het volledig op zijn plaats leggen en dan alles doorsturen en kijken wat Mr. Owsley van mijn werk zal vinden.
Ik zal het na de examens gaan halen want moest ik het nu al hebben zou er van leren helaas niet meer veel van in huis komen, ik zou altijd met de botten bezig zijn en niet meer met mijn huistaken of lessen.
Ik heb dus echt iets om naar uit te kijken.
Morgen bij de psycholoog in het pijncentrum. Ik heb weer veel te vertellen.
Liefs
Sarah
 
Ik dacht dat ik deze week niet naar het ziekenhuis moest maar donderdag moet ik toch nog even langs de psycholoog in het pijncentrum. Heb nogal veel pijn (waarschijnlijk speelt het slechte weer wel mee) en ik heb moeite om daar mee om te gaan, vooral de bijkomende hoofdpijn is lastig. Mijn kinderarts is al sinds vorige week in verlof dus ik kan niet even bij haar langs om mijn medicatie te bekijken.
Mijn juf van Nederlands was vandaag ziek, kwam mij even goed uit want zo kon ik weer wat meer rusten.
Ik probeer altijd heel positief te blijven en ik kijk vooral heel vaak terug aan mijn lunch met Doug Owsley, soms lijkt het nog alsof ik het gedroomd heb, gelukkig had mama een paar foto's genomen zodat ik toch kan zien dat het wel degelijk gebeurt is
 
Volgende week heb ik eens een hele rustige week, normaal moet ik niet naar het ziekenhuis of naar de dokter... joepie !!!
Ik kan dus veel voor school werken en mijn tekeningen afwerken die ik moet maken voor het vak  Plastische Opvoeding.
Portrettekening is niet echt mijn ding maar ik zal wel mijn best moeten doen en mij een pushke moeten geven om verder te werken.
Ik hoop ook nog een paar keer met Ziva te kunnen gaan wandelen en dan heb ik ook nog mijn vele taken voor Nederlands die ik van mijn juf thuis gekregen heb, sta nog ver achter op mijn klas.
Ik hoop dat het met jullie heel goed gaat.

Prettige zondag iedereen.
Liefs
Sarah
 
Ik moet eerlijk toegeven dat het hier nog nagenieten is.....
Ik kan het etentje maar niet vergeten met de mensen van maandag. Stuk voor stuk intressante mensen en zo lief, niet te schatten !
Ik kan hier heel wat positieve dingen uithalen en hoop dit nog lang te kunnen doen.
Binnen twee weken moet ik terug naar de psycholoog in het ziekenhuis en ik zal het er zeker met hem uitgebreid over hebben.
Ik hoop  hem ooit nog eens terug te zien.

Ik wil niemand niet teleurstellen en zal nog heel hard moeten studeren om er te komen maar ik zal zeker doen wat hij aangeraden heeft en dan maar hopen dat mijn ziekte onder controle raakt en ik toch een beetje beter kan worden om te genieten van de dingen die ik graag wil doen.

Prettig weekend iedereen.
Liefs
Sarah
 
Gisteren is de juf van Nederlands vroeger moeten weggaan, de euforie van maandag is helaas al lang verdwenen, de realiteit heeft keihard toegeslagen. Mijn leuke uitstap heeft zich vertaald in hevige pijn in mijn rug ter hoogte van het connectiestuk en mijn handen zwellen op en zien zo lelijk blauw. Het weer speelt ook niet echt in mijn voordeel. Dus mijn toets niet verder kunnen afwerken want kon mijn pen niet meer vasthouden...
Hoe kan ik ooit mijn dromen waarmaken als dat domme lichaam van mij niet meewil en vooral dat het niet doet wat ik WIL, die stomme ziekte moet gewoon genezen want ik wil nog heel veel...
Ik vermoed dat mijn weg moeilijker is dan die van een anders maar ik wil me hier niet bij neerleggen.
Ik hoop die droom ooit waar te maken....
Gelukkig kunnen ze mij het grandioos gevoel van maandag niet meer afnemen !!!
Liefs
Sarah
 
Wat een dag gisteren !! Heb de ontmoeting van mijn leven mogen beleven ! Ik heb meer dan twee uur en half met hem kunnen praten, hij was er enkel en alleen voor mij. Ongelooflijk was het. Ik heb al mijn vragen kunnen stellen en heb zelfs een replica van botten mogen samenstellen tot een menselijk lichaam. het coolste ding wat ik ooit mocht doen. Hij leerde me alle namen, hielp me bij de eerste helft en bij de tweede helft zei hij me de naam van het bot en moest ik het nemen en op de juiste plaats leggen. Buitengewoon cool. Ik mag stage doen in zijn museum in Amerika na mijn studies hier. We hebben emails en telefoons uitgewisseld. Ik moet hem nu verder op de hoogte houden van mijn studies en mijn gezondheid. Ik heb ook zijn nieuwst boek gekregen met een persoonlijke boodschap in, wat kan een meisje van 16 nu meer wensen dan dit. Iemand tegenkomen van zijn status die dezelfde passie deelt als ikzelf. Pff ben er nog ondersteboven van. Dit blijft in mijn geheugen gegrift zeker weten.
Jammer dat ik vandaag een hoge prijs in pijn moet betalen maar het was het zeker waard.
Bedankt aan alle mensen die dit mogelijk gemaakt hebben !
<3 <3 <3
 
Morgen mag ik gaan lunchen met Doug Owsley, hij is een forensische antropoloog uit Amerika. Ik kreeg al boeken die hij geschreven had en die verslont ik van begin tot het einde. Hij is een groot voorbeeld voor mij en dankzij hem probeer ik zoveel mogelijk de moed erin te houden en hoop ik ooit iets te kunnen doen zoals hij als werk. Ik heb gefascineerd door zijn werk en wil het later graag zelf doen. Ik weet niet hoe mijn gezondheid zal evolueren maar ik hoop nog steeds dat ik ooit beter zal worden en een min of meer normaal leven zal kunnen leiden. Niemand doet voorspellingen dus is het soms moeilijk om vol te houden. Maar ik doe mijn best.
Dus morgen zal ik honderden vragen kunnen stellen en hoop ik zoveel mogelijk antwoorden te krijgen. Hij heeft een nieuw boek geschreven en die zal ik morgen ook krijgen, ik hoop dat ik heel veel zal leren van ons gesprek. Mijn ouders mogen mee, mijn mama zit wel te stressen omdat zij niet zo goed Engels spreekt, gelukkig verstaat ze wel alles alleen durft ze het niet zo goed spreken. Ik kijk er in ieder geval heel erg naar uit.
Ik schrijf hier zeker hoe het geweest is.
Veel liefs,
Sarah