Onze puppy is een feit, donderdagochtend zijn we haar gaan halen.  Een pracht van een beestje ! Foto's staan op mijn facebookpagina.
Ze vraagt bijzonder veel aandacht als ze wakker is, elke seconde moet er op haar gelet worden of ze zit wel ergens aan of achter.  Heel leuk voor ons maar minder voor mijn mama ! Haar behoeft doet ze buiten, af en toe nog een klein ongelukje maar ze is nog maar 7weken en drie dagen oud. 
Helaas gaat het niet zo goed met mij, ben de laatste weken heel erg ziek geweest, blijkt dat mijn lichaam mijn pijnstillers niet meer verdraagt en ik alle nevenwerkingen samen op een paar uur kreeg. Het was niet leuk.  Wat we nu verder moeten doen weet ik niet, maandag moet ik terug naar het ziekenhuis gaan en hopelijk weten ze daar nog wat ze me kunnen geven want hun adviezen raken stilaan op.
Op de school is het ook niet zo makkelijk, leerkrachten verwachten immens veel van mij, kijken niet naar mijn beperkingen zodat ik evenveel als anderen moet doen tot zelfs alle tekeningen voor PO moet ik bijwerken, heb nu één week de tijd om alles in te halen, de school is al twee maand bezig.  Ik moet al niet meer denken van veel slapen want ik haal het niet. Dat met al mijn toetsen en taken. Ik haal het niet hoe graag ik het zou willen. Ik ben ziek, wil heel veel maar kan niet functioneren zoals een normaal gezond kind. Helaas vergeten ze dat in de school zo lijkt me.
Ik kan niet meer dan mijn best doen.
Veel liefs voor iedereen.
Sarah
 
Het is weeral een hele tijd geleden dat ik nog iets kon schrijven. De school slorpt al mijn tijd op, ik kan haast niet meer, ik verzuip in het schoolwerk zoals wij dat hier noemen.  Bednet is een heel goed iets maar ik krijg niet op tijd mijn agenda door waardoor ik ook mijn toetsenschema en taken schema niet op tijd doorkrijg en ik veel te laat afgeef of een toets niet kan meedoen, alhoewel ik dikwijls moet meedoen of ik nu de nota's kreeg of niet. Het systeem is goed alleen kan het maar werken als ik alles op tijd doorkrijg en dat is niet het geval. Ik krijg dan steeds een 0 en daar kan ik niet meer zo goed tegen. Het maakt me heel triest omdat ik soms tot na 22u bezig ben om alles toch nog zo snel mogelijk af te maken nadat ik de datum doorkreeg van een taak en ik toch nog 0 krijg omdat ze niet op tijd bij de leerkracht was. Soms vraag ik me echt af waarom ik zo over mijn reserves ga om iets af te krijgen en er dan niet voor beloond mag worden !
Gelukkig komt deze week onze puppy. We wachten nog op een telefoontje van de fokker om de exacte datum af te spreken maar het zou zeker voor deze week zijn. Ik kan haast niet wachten.
Veel liefs
Sarah
 
Vandaag ben ik jarig ! Mijn broers hebben me wakker gezongen zoals ze dat ieder jaar doen.  Best wel lief moet ik zeggen.  Mijn cadeautje krijg ik volgende week, een puppy !
Heb heel wat verjaardagswensen via fb gekregen. Dat was best wel leuk.
Heb wel niet van mijn dagje kunnen genieten want moest bijna de ganse dag in de zetel blijven liggen.
De school eist zijn tol, ik ben fysiek uitgeput, ga al weken ver maar dan echt ver boven mijn grenzen om toch maar aan ieders verwachtingen te voldoen : zo vaak mogelijk naar school gaan, de uren werk 's avonds dat erbij komt... Ik kom niet meer aan rusten toe, nu niet dat ik een lui type ben maar ik moet af en toe gaan liggen omdat die bloeddruk echt wel bijzonder laag blijft.
Heb veel moeite met dit alles, vooral omdat sommige leerkrachten echt wel veel van mij verwachten.  Ik hoop dat ik het kan volhouden tot de examens maar vrees ervoor.  Het gaat maar slechter en slechter met me, hoe meer ik beweeg en doorzet, hoe erger het aan het worden is.  Bewegen moet je doen, ik hoor amper iets anders, alsof ik niets doe !
Mensen kunnen soms vreemd