Het is al een paar dagen heel zonnig en droog en daar hou ik wel van !
Ik voel me er beter bij zelfs met zoveel pijn kan ik dan toch even genieten van de zon van achter mijn raam.  Ik moet veel studeren en mijn bureau staat net voor het raam zodat ik de zonnestralen heel erg goed op mijn gezicht voel.
Dat doet tot nu toe nog geen pijn en ik hoop dat dit zo zal blijven... Het mag ook wel eens goed voelen. 
Ik weiger me enkel te focussen op pijn, het beheerst het grootste deel van mijn leven maar ik wil ook nog kunnen genieten van lekker eten, het gezelschap, een goed gesprek, noem maar op.

Morgen moet ik bij de psycholoog hier bij ons in de streek, maandag moet ik bij de pijn psycholoog in het ziekenhuis, 68 km hier vandaan.  Woensdag heb ik afspraak bij de neuroloog om al mijn resultaten van mijn ontelbare onderzoeken te bespreken.  Donderdag is het iets leuker want dan ga ik samen met tante Sonia naar een nieuwe winkel.  Ik hoop dat ik er met mijn rolstoel binnen kan.

En natuurlijk hoop ik volgende week mijn datum van ingreep te kennen.  Ook al moet ik nog een paar maanden wachten, alleen al de datum weten zou me een rustiger gevoel geven.  Iets om naartoe te leven...

Moet nu rusten want mijn handen worden te paars en kan ze nog amper bewegen.

Veel liefs aan iedereen en een